דף הבית / בלוג / ערב בשרים בבית – ערב בשר פרטי

ערב בשרים בבית – ערב בשר פרטי

    להצעת מחיר על אירוע בשרים (החל מ- 15 איש)
    השאירו פרטים או התקשרו:
    077-997-5200

    בשליחת טופס זה הנך מאשר/ת את תנאי השימוש באתר.

    ישראלים אוהבים בשר ואוהבים שפים. מנות שף בשריות פופולריות מתמיד וזמינות גם בערבי בשר פרטיים בבית. כיום ישנו מבחר גדול של אירועי בשר ביתיים אשר מציעים חוויה קולינרית ייחודית ובלתי נשכחת למי שחובב נתחים נדיבים ומנות בלתי נשכחות. בכל ערב בשר פרטי המוקד של האירוע צריך להיות בשר טוב. במאמר נרחיב לגבי המאפיינים של ערבי בשר פרטיים בסדרי גודל משתנים.

    ערב בשר פרטי לחוויה ייחודית

    כאשר מבשלים את הבשרים במהלך ערב בשר פרטי לעיניי האורחים, הדבר יכול לספק חוויה מיוחדת במינה. שף בשרים פרטי יכול להסביר באופן מעניין ומקורי לגבי סוגי הנתחים השונים, אופן הכנת המרינדה והטכניקות השונות לצריבה, צלייה או בישול של הבשרים, תוך כדי הדגמה מעשית. בערב שכזה, הבשר נמצא במוקד ולצד חווית טעם ייחודית ניתן ללמוד בו כלים מעשיים.

    תכנון הקונספט מראש

    את האופי של ערב בשרים ניתן לתכנן יחד עם שף בשרים עד הבית מראש מבעוד מעוד, תוך שלוקחים בחשבון את זמני הבישול ואת אופן הדגמת הטכניקות. צריך להתאים את הערב להעדפות של מזמיני האירוע. יש שבוחרים לבשל אוסובוקו בבישול ארוך ואחרים שיעדיפו לנסות בישול של נתח צלעות במעשנה או להסתפק בצלייה קלאסית של סטייקים פחות מוכרים על האש.

    ערב בשר פרטי – מרינדה ועישון

    על מנת להגיע לתוצאות טובות במהלך ערב בשר פרטי ישנה חשיבות לטיפול נכון בבשר על ידי שף בשרים פרטי דבר המתחיל לרוב בהכנה של מרינדה רטובה או יבשה.  במקרים רבים שף בשר יביא יחד אתו גם מעשנת נירוסטה ונסורת עצים, על מנת להדגים ולהכין בשרים מעושנים. ניתן לקבל סקירה לגבי ההבדלים בין נסורת של עץ אלון, אורן, לימון, תפוז וכדומה והאופן שהניחוח משפיע.

    תכנון נכון של הזמן 

    כאשר מתכננים ערב בשר פרטי צריך יחד עם שף בשרים עד הבית לקחת בחשבון את עניין הזמן. מדובר על ערב ארוך יחסית המתאים לאירועים משפחתיים או מפגשים חברתיים בו הזמן יכול לאבד את משמעותו. מדובר על ערב חוויתי, תרבותי ולימודי, שבו שף בשר הוא הכוכב של הערב לצד האוכל האיכותי. מנות האוכל  מוכנות באופן מדויק ומוקפד, תוך הדגמת שיטות העבודה.

    לא רק נתחים על הגריל

    ערב בשרים יכול להיות ממוקד בגריל אך לא רק. כפי שציינו, מעשנות ובישול איטי תופסות אף הם מקום של כבוד בתרבות הבשר המקומית. ערב בשרים מהנה יכול להיות גם סביב תבשיל בשר משובח המתבשל על אש נמוכה בו כל הטעמים מגיעים למיצוי מדויק בזמן הנכון, תוך כדי שהניחוחות העשירים מתפשטים בחלל. העושר של תבשילי בשר מספקים חוויה קולינרית ייחודית

    ערב חוויתי ומהנה במיוחד

    לסיכום הנושא, במאמר זה סקרנו את הנושא של ערב בשרים ביתי. הרחבנו לגבי האופן שבו יש לתכנן מראש עם השף את סוג האוכל ואופי ההכנה וההדגמה הצפויה במהלך הערב. כפי שציינו יש צורך לתכנן את עניין הזמן ושיטות הבישול שיודגמו, לרבות אופן הכנת המרינדות, תהליך בישול איטי במעשנה ועל הסיר ועוד. ערב בשרים יכול להיות ערב חוויותיי ותרבותי מלא בידע טעם.

    אלמוג קינן

    כותב המאמר: אלמוג קינן

    המאמר נכתב על ידי אלמוג קינן ועל ידי אנשי מקצוע מנוסים בתחום הקולינריה. כל זה בכדי להביא לכם את המידע המועיל ביותר כדי שתוכלו לבצע את הבחירה הנכונה לכם ולאירוע שלכם. אם אתם רוצים לשמוע עוד עלינו היכנסו לעמוד האודות שלנו.

    אוכל ושתיה לאירועים שיכולים לעניין אותך: