דף הבית / בלוג / שף פרטי על האש עד הבית

שף פרטי על האש עד הבית

    להצעת מחיר על אירוע בשרים (החל מ- 15 איש)
    השאירו פרטים או התקשרו:
    077-997-5200

    בשליחת טופס זה הנך מאשר/ת את תנאי השימוש באתר.

    שף פרטי לעל האש בבית מתמחה בבשרים. בדרך כלל מדובר על מי שלמד במשך שנים רבות אודות צליית בשר ומטבחים מגוונים והוא יודע להכין בשר על האש בצורה הנכונה. מדובר על ניסיון וידע לגבי נתחי הבשר האיכותיים ביותר, מידת האש והחום הנכונה, התבלינים המתאימים ועוד מגוון טריקים ויכולות להשלמת הטעם. במאמר זה נרחיב לגבי עבודתו של שף בשרים עד הבית. 

    שף בשרים עד הבית

    ישנם מספר סיבות טובות להזמין שף בשרים עד הבית לקראת אירוע ביתי. יכולות המנגל של רובנו מוגבלות ולרבים נמאס מהסטנדרט הנמוך של מרבית אירועי על האש הביתיים. הדבר מאפשר גם למארגני האירוע להתפנות להנאה ואירוח במקום להיות צמודים לגריל. יש בכך חיסכון מרבי בזמן ומאמץ תוך קבלת תוצאה מיטבית ופינוק אמיתי.

    ללמוד משף הבשר כיצד לעשות על האש

    סיבה נוספת להזמין שף בשר היא להחכים. ניתן במהלך אירוע שכזה ללמוד לעומק את תורת הצלייה והדרכים הטובות ביותר להכנת בשרים על האש. שף בשרים פרטי מכיר את כל סוגי הבשרים ותוך כדי ההכנה נהנה לחלוק את הידע שלו בנושא, אם באמצעות תצוגה לכל המשתתפים או בשיחות אחד על אחד בהתאם לבחירת מארגני האירוע וסגנון האירוח.

    לתת כבוד לאנטריקוט

    אחד הנתחים  אשר שף של בשר יודע להפיק מהם את המיטב הוא אנטריקוט. על מנת שהוא ייצא עסיסי ומלא בטעם עליו להיות טרי ובעובי הנכון לצלייה על הגריל. כל סטייק אנטריקוט מגיע מאחת מצלעות של הפרה, חלקן איכותיות יותר וחלקן פחות. שף בשרים עד הבית בדרך כלל ישתמש בצלעות 3-4 המכונות, צ'אק סטייק או ריב קאפ, תוך צליתם לרמת מדיום לכל היותר.

    תיבול של אנטריקוט יכול להיות בסיסי עם מלח ופלפל בלבד או בתבלון מקצועי יותר תוך הכנת מרינדת השרייה לנתחי אנטריקוט גדולים. בסיס המשרה הבסיסי כולל בדרך כלל מעט שמן, פלפל אנגלי, פפריקה, כורכום, מלח גס, בצל ופלפל לבן.

    שימוש מותאם בצלעות

    במהלך ההכנה, שף בשר יפריד את השכבה העליונה של הנתח או יצלה את  נתח עם שתי צלעות כשהוא שלם עם העצם בדומה לרוסטביף. במקרים רבים שף בשרים פרטי יעשה שימוש גם בצלעות 6-12. מדובר על הנתח עם העין שומן שהוא עסיסי ויוקרתי במיוחד. נתחים אלו מתאימים להכנת שיפודי אנטריקוט בגודל ביס לנשנוש מהנה ללא הידרשות לצלחת.

    תוספות ושתייה ליד הבשר

    צלע 13  או הקלאב סטייק הוא המקום בו האנטריקוט פוגש את הפילה והסינטה בצד השני. מדובר על נתח משובח עם מעט שומן שגם לו יש ביקוש באירועי על האש רבים. המומחיות של שף של בשר לא מסתכמת בבחירת הבשרים והכנתם בלבד. השף יודע כיצד לשלב את הבשרים עם השתייה המתאימה, אלכוהולית ואחרת, כמו גם עם תוספות אוכל בצד באופן מיטבי.

    שף בשרים עד הבית לאירוע מיוחד

    במאמר זה עסקנו באומנות הבישול הפרונטלי על האש. כפי שציינו הכישורים והיכולות של שף בשרים עד הבית משפיעות על הטעם. לאורך התהליך, כישוריו של השף מוצגים לבאי העל האש והאורחים מקבלים חוויה מושלמת מלאה בטעמים ובידע. הבשרים הטריים והעסיסיים שמביא אתו השף הם כוכבי המופע וכל אירוע על האש יכול להפוך להצלחה מסחררת.

    אלמוג קינן

    כותב המאמר: אלמוג קינן

    המאמר נכתב על ידי אלמוג קינן ועל ידי אנשי מקצוע מנוסים בתחום הקולינריה. כל זה בכדי להביא לכם את המידע המועיל ביותר כדי שתוכלו לבצע את הבחירה הנכונה לכם ולאירוע שלכם. אם אתם רוצים לשמוע עוד עלינו היכנסו לעמוד האודות שלנו.

    אוכל ושתיה לאירועים שיכולים לעניין אותך: