דף הבית / בלוג / מסיבת בשר – חגיגת בשרים מושלמת

מסיבת בשר – חגיגת בשרים מושלמת

    להצעת מחיר על אירוע בשרים
    השאירו פרטים או התקשרו:
    077-803-7330


    בשליחת טופס זה הנך מאשר/ת את תנאי השימוש באתר.

    תרבות הבשר בישראל מתרחבת בשנים האחרונות בישראל. יותר ויותר שפים מבינים את הצורך הגובר של ישראלים בבשר איכותי וניתן לראות אותם פועלים לא רק במסעדות ובאולמות האירועים אלא גם באירועים פרטיים בבתים. לראות בפעולה שף של בשר המתמקצע בתחום זה מספק חוויה קולינרית בלתי נשכחת. בבשרים ישנה חשיבות גדולה במיוחד גם לטריות של המזון כפי שנפרט בהמשך המאמר.

    גידול בשר מקומי

    ההתפתחויות בתחום הבשר קשורות לא רק למודעות של הצרכנים הישראלים לתחום אלא גם להתפתחות של גידול עצמי, במיוחד באזור הצפון. השטחים הרחבים מאפשרים לבקר תנאי גידול אידיאליים, דבר שמאפשר לקבל בשר איכותי, עשיר וטעים יותר מאשר בקר שגודלו בתנאים פחות טובים. הגדול העצמי מפחית גם את המרחק שבין המרעה לצלחת ולשפים יש גישה לסחורה טרייה.

    טריות ומגוון בשרים

    הזמינות של נתחים מקומיים טריים מאפשרת ליצור ערב בשרים איכותי במחירים סבירים. שף בשרים פרט יכול להשיג את כל סוגי הנתחים ואף לאפשר ללקוחות לבחור בעצמם את הנתחים הרצויים לאירוע מתוך מגוון הנתחים הזמין. ערב בשרים בבית עם שף מיומן הדואג לכל הדרוש, מאפשר להפיק אירוע מושלם מההיבט של האוכל וחוויה קולינרית מיוחדת ומשביעה.

    סדנת שף בשרים

    חגיגת בשרים מושלמת ניתן לחוות גם במסגרת סדנאות בטבע המעניקות למשתתפים חוויה טעימה, מלמדת וסוחפת חושים. הסדנאות כוללות חשיפה לעולם התוכן העשיר של הבישול הבשרי. שף של בשר מעניק בסדנא מהידע הרב שברשותו, ידע בסיסי מעניין המועבר תוך צריכת שפע של מנות עם ניחוחות, מרקמים וטעמים שונים. קחו בחשבון שבטבע כל ביס מעצים את החוויה.

    סדנת בישול עם שף יכולה להתאים, הן לאירוע ארגוני והן לאירוע משפחתי כאשר בכל המקרים המוקד הוא סביב הבשר. הדבר מבטיח למשתתפים פעילות חברתית שמתאימה לכולם, גם לכאלה שכלל לא יודעים לבשל. הלמידה בסדנא נעשית בדרך מהנה, תוך כדי בישול ועבודה קבוצתית כתף אל כתף עם שף של בשר המתמחה בתחום. הידע והניסיון מאפשרים לו ליצור עניין בקרב כולם.

    חוקי נתח הבשר

    כפי שיודע היטב כל שף בשרים פרטי טיב הבשר הוא המפתח העיקרי לכל מנת בשר משובחת. חומרי הגלם השונים צריכים להיות טריים ועסיסיים ככל האפשר. השף יודע לזהות חומרי גלם שכאלה ויקפיד להשתמש רק בהם, דבר שאינו מאפיין את חובבי הבשר הלא מקצועיים. אופן העבודה על כל נתח צריך להתבצע בהתבסס על החוקים של אותו הנתח לגבי דרגות העשייה.

    מקוריות של שף הבשרים

    למרות החוקיות של תרבות הבשר המקצועית כל שף של בשר נבחן גם ברמת המקוריות שלו. מנות בשר יכולות להיות שונות מכל מה שלמדנו להכיר, הן מבחינת אופן העשייה והן מבחינת התבלון. בהקשר זה יש חשיבות גדולה גם לכלים העומדים לרשות השף מבחינת הציוד וחומרי הגלם והבעירה. 

    לסיכום הנושא, במאמר זה התמקדנו במאפיינים של מסיבת בשר המיוצרת על ידי שף פרטי. כפי שציינו האיכות והטריות של נתחי הבשר בשוק כיום השתפר פלאים ושפים יכולים למצוא מגוון גדול של נתחים לצורך ערב בשר מהנה. בנוסף נגענו באפשרות של סדנת שף בטבע והחשיבות של עבודה על כל נתח באופן המתאים לו, תוך הפגנת מקוריות ליצירת חגיגת בשרים מושלמת.

    לוגו טייבלז

    אודות כותב המאמר

    התוכן באתר טייבלז נכתב על ידי כותבים ואנשי מקצוע מנוסים בתחום הקולינריה. כל זה בכדי להביא לכם את המידע המועיל ביותר כדי שתוכלו לבצע את הבחירה הנכונה לכם ולאירוע שלכם. אם אתם רוצים לשמוע עוד עלינו היכנסו לעמוד האודות שלנו.

    אוכל ושתיה לאירועים שיכולים לעניין אותך: