דף הבית / בלוג / רעיונות לדוכני מזון וקייטרינג לאירועי חורף

רעיונות לדוכני מזון וקייטרינג לאירועי חורף

    להצעת מחיר לאירוע
    השאירו פרטים או התקשרו:
    077-231-1700


    בשליחת טופס זה הנך מאשר/ת את תנאי השימוש באתר.

    לאירועי חורף תמיד יש קסם משלהם. האוויר הקריר, טיפות הגשם והלבוש, כולם יחד יוצרים אווירה חסרת תחליף, לכן מומלץ מאוד לשלב דוכני מזון וקייטרינג שמתאימים לאירוע חורפי, דוכנים בעיצוב כפרי ומזמין, עם מבחר טעמים עשירים, שיהפכו את האירוע שלכם לאירוע שלא בקלות ישכח. אם אתם עורכים אירוע חורף אינטימי או מרובה משתתפים, יש לנו כמה רעיונות מנצחים כיצד תוכלו לשדרג אותו בהיבט הקולינרי.

    עמדת מרקים לאירועים

    מרק הוא השילוב האולטימטיבי בין משקה חם לאוכל מנחם. מומלץ באופן מיוחד להקפיד על איכות המרקים בעמדה, החל מטריות העגבניות ועד לפריכות שקדי המרק והתיבול המעודן של הקרוטונים. בהזמנת דוכן מרקים חמים לאירוע שלכם, חשוב לשים לב גם לכל הפרטים הקטנים בדוכן ולדאוג לקולקציית מרקים מגוונת במיוחד, לדוגמא: מרק בטטה, מרק תירס, מרק ירקות, מרק פטריות ושאר טעמים עשירים, לצד המרקים מומלץ לפרוס לחמי מחמצת הום-מייד טריים, במגוון טעמים המשתלבים בצורה הרמונית עם טעמי המרקים המגוונים. חשוב לציין שעמדת מרקים תמיד צוברת פופולריות בכל אירוע, לכן חשוב שיהיה צוות שירותי אנרגטי ואדיב שידע לטפל באורחים גם בזמן של עומס.

    עמדת טאבון פיצות

    הטאבון הוא תנור אפייה ייחודי, המעניק למאפים כמו פיצות, פוקאצ'ות, לחמניות, מאפים למיניהם ועוד, טעם כפרי וארומה מופלאה. חשוב לבחור בעמדת טאבון המתופעלת על-ידי איש צוות מקצועי, שאופה ומכין לאורך כל האירוע מבחר מאפים עשירים, היוצאים הישר מהטאבון חמים וטריים ומסייעים ליצירת אווירה ביתית וחמימה באירוע החורף שלכם, כמובן שחשוב לא פחות שהרכיבים והבצק בדוכן פיצות ופוקאצ'ות באירוע שלכם, יהיו איכותיים. מלבד מאפים שמקורם באיטליה, אחד הלהיטים הכי גדולים של הטאבון הוא תפוח אדמה אפוי היוצא חם מהטאבון ומגיע עם מגוון תוספות – כשכל נגיסה ממלאת את הלב ואת הנפש במבחר טעמים חורפיים.

    דוכן בשרים עם תוספות חמות

    הבשרים הם בדרך כלל האטרקציה הקולינרית המרכזית באירועים ישראליים. תרבות הפיוז'ן בה אנו חיים ואוכלים הביאה לכך שהחך הישראלי נהנה גם מהמבוגרים יצירתיים שמקורם בארצות הברית וגם ממבחר נתחי בוטיק ששיטת הבישול שלהם שואבת את השראתה מהמטבח הדרום אמריקאי. למעט אירועים צמחוניים או טבעוניים, או מנות מותאמות באירוע, ברוב האירועים המנה העיקרית תכלול חגיגה של בשרים התוגש ע"י שף בשר מקצועי, לדוגמא: צלעות טלה, קבב הבית, פרגיות בצ'ימיצ'ורי, אנטריקוט פרימיום ועוד. במקרה של אירועי חורף, מה שחשוב הוא לא רק הבשר אלא מגוון התוספות שלידו. מומלץ לשמור את התוספות הקרות לעונת הקיץ ובאירועי החורף להתמקד במנות צד חמות כמו: חציל מדורה על האש, שיפודי ירקות, אורז חם עם מגוון תוספות, מג'דרה, תפוחי אדמה מתובלים, צ'יפס בטטה, בצל, אנטיפסטי ישר מהגריל ועוד.

    דוכן אוכל גרוזיני

    קייטרינג גרוזיני חלבי

    רעיון שבטוח לא חשבתם עליו הוא אירוח גאורגי, אין ספק שדוכן של אוכל גרוזיני באירוע שלכם יפתיע את כולם, אז למה לא להיות קצת יותר מיוחדים. קייטרינג גאורגי כולל בד"כ מאכלים כמו: חצ'פורי, המאפה המפורסם שרובנו מכירים ואוהבים או חינקלי – כיסוני בשר טעימים, חרצ'ו, צ'אדי ועוד מגוון טעמים גאורגיים שלא רק יוצאי העדה יהנו מהם. קייטרינג ואוכל גרוזיני תמיד מחמם את הלב ומתאים מאוד לאירוע באווירה חורפית, חשוב כמובן שהצוות שהזמנתם אכן מתמחה במאכלים ובמטבח הגאורגי להשלמת החוויה.

    בר משקאות חמים

    אין רגע יותר מתוק ומנחם מהרגע שבו השפתיים פוגשות משקה חמים ביום חורף קר. באירוע חורף אנו מציעים לשלב בר משקאות חמים שיגרום לאורחים שלכם להתרפק על הטעמים העשירים של המשקאות המהבילים. מבחר סוגים של תה, קפה איכותי, סחלב אורגינלי, עמדת שוקו מקופלת מטריף, סנגרייה חמה בסגנון ספרדי לוהט, סיידר תפוחים חם עם קינמון ארומטי ועוד מבחר משקאות שישמחו את כל האורחים, ויחכו להם בעמדת המשקאות החמים שבאירוע.

    ואיך אפשר בלי קינוח?

    לסיום המסע הקולינרי באירוע החורף שלכם, השקיעו בעמדת קינוחים חמים, שישאירו טעם של עוד. את העוגות הקרות, קאייק הפירות והקינוחים הקפואים על מקל, כדאי להשאיר לקיץ. החורף הוא בדיוק הזמן לפונדנט שוקולד עם לבה של שוקולד חם וסמיך, עוגות שוקולד חמות, מלבי ועוד קינוחים מגוונים על השולחן. רוצים להיות קצת יותר מיוחדים? הגישו באירוע שלכם כנאפה אסלית המגיעה בעמדה או מגש ענק עם כל הטעמים, דוכן קרמבו ביתי, עמדת פרעצל טרי, או עמדת דונאטס צבעוניים במבחר מילויים מפתיעים ואיך אפשר בלי קינוחים מטוגנים, כגון סופגניות בטעמים ומילויים שונים, צ'ורוס וספינג', המתאימים לאכילה כשהם חמים חמים ישירות מהטיגון.

    אירוע חורף יכול להיות מאוד מיוחד

    עם הטאץ' הנכון, אפשר לארגן אירוע מפתיע גם בחורף שהאורחים ישמחו שהגיעו אליו, החל מבחירת העיצוב המתאים לחורף, וכמובן האוכל, דוכני המזון והמשקאות המיוחדים שיש לתקופה זו להציע, בד"כ אירוע בנובמבר עד פברואר, נחשב לאירוע חורף, כאשר המעלות נמוכות ובחוץ קר וגשום. חשוב לבחור צוות איכותי ואדיב איתו תוכלו אתם, ביחד עם האורחים, להנות מאירוע חורפי ומפנק לא פחות מאשר באירועי הקיץ באוגוסט.

    לוגו טייבלז

    אודות כותב המאמר

    התוכן באתר טייבלז נכתב על ידי כותבים ואנשי מקצוע מנוסים בתחום הקולינריה. כל זה בכדי להביא לכם את המידע המועיל ביותר כדי שתוכלו לבצע את הבחירה הנכונה לכם ולאירוע שלכם. אם אתם רוצים לשמוע עוד עלינו היכנסו לעמוד האודות שלנו.

    אוכל ושתיה לאירועים שיכולים לעניין אותך: